Кои са плюсовете на гумите Uniroyal?

Освен ако не следите технологиите при гумите – а повечето хора не го правят – решението кои гуми да изберете може да е трудно. Все пак, за неопитното око те всички изглеждат еднакво. Още по-лошо, избирането на нови гуми често се случва в момент на стрес; след спукана гума, пътен инцидент или откритието, че предишните зимни или летни гуми повече не вършат работа.

 

Така че, когато моментът настъпи, защо да купим гуми Uniroyal?

01_safe_choice_icon


Безопасен избор

След като изобретихме първата гума за дъжд през 1969 г., не сме спрели да развиваме репутацията си на експерти в дъжда. Запленени сме от различни метеорологични условия, техният ефект върху шофирането, и изградихме бизнеса си върху това да разработваме гуми, с които да бъдете в безопасност по всяко време на пътя – дори когато той е мокър.

Нашата история

02_tailored_icon


Приспособени към вашите нужди

Нашият диапазон от гуми покрива всяка индивидуална нужда. Така че независимо какъв тип автомобил шофирате, къде го шофирате и как го шофирате, ще имаме подходящи гуми за вас. Нашите гуми варират от 13 до 21 инча и имат широчина от 145 до 295 мм.  RainSport3 е идеалната лятна гума за спортни автомобили. Snow Max 2 е перфектната зимна гума за минивани, докато водачите на SUV няма как да сбъркат с Rallye 4x4 street. Ако пък търсите всесезонна гума, на ваше разположение е AllSeasonExpert. Списъкът продължава. С каквото и да ви изненада времето, ние ще гарантираме, че ще се насладите на всяко пътуване.

Нашата гама от гуми

03_state_of_the_art_icon

Модерни технологии

Технологиите и иновациите винаги са играели жизненоважна роля в нашия бизнес. Поели сме ангажимент за непрекъснат прогрес още от най-ранните ни дни през 1868 г. Синът на нашия основател – Оскар Англьобер младши – беше истински визионер-предприемач, като ангажиментът му към изобретенията остана част от ДНК-то на Uniroyal.  Като постоянно подобряваме продуктите си, можем да постигнем друга от нашите цели – повишаване на вашето удоволствие от шофирането.

Нашите ценности

Нашата история

04_shark_skin_icon


Можем да погледнем с гордост назад към богата история на иновации, една от които наистина изпъква поради разликата, която е направила по отношение на сигурността и удоволствието от шофиране на мокра настилка – технологията Shark Skin (SST). Използвайки биометрия, нашите дизайнери успяха да пресъздадат естествените свойства на акулите да разпръскват водата, като създадоха гуми с изключителна ефективност при мокро време.

Технология Shark Skin

05_research_icon

Нашият развоен център е място, където инженери и дизайнери неспирно работят върху нови идеи. Техният ангажимент към постоянни подобрения е заразен и, с всяка нова гума, която пускаме на пазара, техните усилия се възнаграждават.

Като част от Continental Group, ние се възползваме от опита и вещината на техните инженери в Хановер, както и над 1000 учени, разработчици и инженери, работещи в Европа и САЩ. Също така се използваме техния развоен отдел в предградията на Хановер, с известната тестова писта Contidrom.

06_value_icon

Съотношение цена/качество

Фокусирани сме върху качеството в целия ни производствен процес, като използваме превъзходни смеси и модерни материали. По време на разработката следим и задълбочено тестваме всеки аспект от конструкцията на нашите гуми.

Тестваме не само физическата ефективност на нашите гуми в различни условия, но и тяхната издръжливост и износването на протектора с времето. Тяхната устойчивост играе важна роля в предоставянето на отлично съотношение цена/качество. Колкото по-дълго издържат гумите ви, толкова по-рядко ще трябва да ги сменяте. А колкото по-равно разпределят налягането, толкова по-добра ще бъде горивната ефективност.

Като част от Continental Group можем да се възползваме и от мащаба на групата – това означава оптимизиране на процесите ни, водещо до по-ниски разходи и съответно по-ниски цени за вас. 

07_award_icon

Иновативен дизайн

Нашите гуми не само се представят добре, те също така изглеждат добре. Това е така, защото са прецизно проектирани. Всеки един канал има своя цел. Всяка функция е щателно измерена. Всяка смес е била перфектно уточнена. А това ниво на детайли се оценява от света на дизайнерите. Гордеем се, че спечелихме ценни награди като Red Dot Award за продуктов дизайн и iF Design Award 2014.

Uniroyal. Марка на Continental.*